top of page
speaker.png

Concept en script radiospots

Binnen no time tussen de oren.

Gericht jouw bereik vergroten via radio.

Het merkbewustzijn van jouw doelgroep verder vergroten? ZINDER ontwikkelt het concept en script van jouw radiospot. Hét idee waardoor jij opvalt en je doelgroep actie onderneemt.

radio.png

Radio spreekt tot de verbeelding. Je neemt zo letterlijk via de oren van je doelgroep een plek tussen diezelfde oren in.

Meer

Op dezelfde frequentie als jouw doelgroep.

Om de impact van jouw radiospot te vergroten, creëren we het liefst een concept dat herkenbare situaties schetst waarin jouw doelgroep zichzelf herkent. Met een knipoog laten we de toegevoegde waarde van jouw merk in die situaties zien. Zo val je op, hou je het positief en laat je jouw doelgroep zien dat je hen begrijpt.

Onze aanpak? We schrijven jouw spot, van begin tot eind en kunnen (als jij dat wilt tenminste) ook de volledige productie en media-inzet voor je oppakken. Op die manier vergroot je jouw bereik en laat je zien dat je op dezelfde frequentie zit als jouw doelgroep.

Anders nog iets?

Naast het ontwikkelen van radiospots helpt ZINDER je ook met deze andere creatieve producten. Waar kunnen we jou mee helpen?

zinder_z.png

Interim communicatie-specialist

zinder_z.png

Branding en merkidentiteit

zinder_z.png

Presentaties en sales pitches

Begint het al te zinderen? Of wil je meer weten over radiospots? Neem dan contact op.

bottom of page