top of page

We beantwoorden jouw RFP helder én visueel.

RFP_executive_summary_voorbeeld.png

Wil jij ook een krachtig verhaal om jouw toekomstige klant weg te blazen?

Heb je binnenkort een beantwoording van een RFP of pitch? Spookt jouw oplossing al op hoofdlijnen door jouw hoofd maar heb je geen idee of tijd om je verhaal krachtig en overtuigend neer te zetten? Geen nood.

Ik ben Alex van Dongen. Ik help bedrijven met hun communicatie. Door mijn ervaring met RFP-beantwoording, pitches en salespresentaties, ben ik gedreven in het op korte termijn helpen met jouw verhaal. 

Jouw executive summary in posterformaat of jouw verhaal als document of gelikte presentatie.

De uitwerking verschilt per RFP of pitch. Van een executive summary die je als 'praatplaat' tijdens je pitch kunt ophangen, tot een presentatie die je als video kunt nasturen. Er zijn veel manieren om op te vallen.

Vandaag al aan de slag? Neem direct contact op met Alex via mail of telefoon.

Laten we samen voor de winst gaan. Vertel me jouw deadline en ga aan de slag.

zinder_z.png

Alex biedt hulp met het professioneel beantwoorden van jouw aanbesteding, RFP, tender, pitch of sales opportunity. We geven jouw verhaal op korte termijn een kapstok en kijken hoe we bij jouw potentiële klant een zo groot mogelijke impact kan maken. Val op ten opzichte van de rest en sleep jouw contract of opdracht binnen. ZINDER denkt mee bij jouw RFP-beantwoording en verwerkt jouw input in 1 consistent verhaal dat jij kunt delen met jouw toekomstige klant. Het voorbeeld op deze pagina is fictief in verband met vertrouwelijke informatie van eerder werk.

bottom of page