top of page
Foto_Roermond_lifestyle3.jpg

Unieke kunst voor jouw bedrijf.

Wil je de plek waar jou bedrijf gevestigd is op een bijzondere manier in het interieur van jouw bedrijf weergeven of jouw bedrijf op een unieke manier laten vastleggen? Koop bijzondere fotokunst direct van de maker.

Lijst_denbosch.jpg

Voor jouw werkkamer, vergaderruimte of entree.

Op zoek naar bijzondere kunst voor jouw bedrijf? Ik ben Alex van Dongen. Een kunstenaar die anders naar de wereld kijkt. Een straatbeeld kan ik in gedachte uitbreiden naar 'wat als je de stad in de lucht weerspiegelt. Wat zie je dan?' Het idee was geboren. Ook voor jouw kantoor? Kies een beeld uit de collectie of laat de foto van jouw pand op maat maken.

overzicht

Bekijk de collectie.

Zit jouw stad er niet tussen? Laat jouw foto dan op maat maken en neem contact op.

drone_alex2.jpg

Gemaakt door Alex van Dongen.

De collectie ‘Ondersteboven van Nederland’ is gecreëerd door Alex van Dongen. Creatieve geest achter creatief bureau ZINDER. Alex is altijd op zoek naar nieuwe manieren om naar de wereld te kijken. Elke foto is met precisie gemaakt met behulp van een 4K resolutie drone die elke locatie vanuit 2 perspectieven vastlegt. Neem contact op.

Unieke kunst op akoestisch of aluminium paneel.

De volledige collectie is in elke gewenste maat te bestellen op akoestische panelen. Deze panelen hebben een akoestische waarde van 0,65 of 0,9. Alternatief is strakke aluminium platen. De beelden komen hier met al hun detail tot hun recht. Neem contact op voor jouw offerte.

De collectie 'Ondersteboven van Nederland' is ontwikkeld door creatief bureau ZINDER.

bottom of page